Renovering

Skjutdörrar och möbel

Home Wise kan hjälpa dig med olika typer av möbelmontering såsom köksinredning, garderober, klädkammare, skjutdörrar o.s.v. Home Wise samarbetar med olika möbelgrossister i Sverige och producenter utomlands. Vi kan hitta de produkter som passar dig bäst.

Ring oss nu!

View Gallery

Väggar, målning och tapetsering

Nästan alla delar av inredningen kräver ommålning och renovering emellanåt. Home Wise kan tillhandahålla högkvalitativ målning av olika sorters ytor såsom tak, väggar, trappor och ramar. Home Wise samarbetar med olika grossister i Sverige och producenter utomlands. Vi kan hitta den bästa lösningen i varje enskilt fall.

Ring oss nu!

View Gallery

Dörr, fönster, glasparti

Home Wise kan installera olika typer av fönster, dörr, glasparti och vikparti enligt kundens önskemål. Home Wise samarbetar med dörrförsäljare i Sverige och producenter utomlands. Vi kan hjälpa till att hitta den bästa lösningen i varje enskilt fall.

Ring oss nu!

View Gallery

Golv

Ett snyggt golv kräver mycket vård och uppmärksamhet. Home Wise tillhandahåller högkvalitativ installation för trägolv och laminatgolv. Våra tjänster innebär golv konstruktionen, slipning, lackning, golvlister, trösklar och dörrkarmar vid behov. Home Wise samarbetar med golvpanelförsäljare i Sverige samt producenter utomlands. Vi kan hjälpa till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt golv.

Ring oss nu!

View Gallery

Tillbyggnad och terrasser

Home Wise erbjuder olika typer av skjutdörrslösningar så att du kan använda din vinterträdgård eller terrass året runt – nu kan du njuta av utomhuslivet oavsett väder. Du får optimalt skydd utan att behöva avstå från en vacker panoramautsikt. Det bostadsutrymme du erhåller på detta vis kan du enkelt öppna upp på sommaren om vädret tillåter. Dessutom kan du spara in på uppvärmningskostnader under vintern eftersom din inglasade terrass fungerar som en värmebuffert. Home Wise erbjuder däck- och andra byggnadsalternativ för vinterträdgårdar och terrasser enligt kundens önskemål. Home Wise samarbetar med olika försäljare i Sverige och producenter utomlands.

Ring oss nu!

View Gallery

Tekniska skisser och ritningar i 3D

För att hjälpa våra kunder att få en tydlig bild av det slutgiltiga resultatet och förstå de tekniska detaljerna erbjuder Home Wise 3D-modeller. Med ritningar och detaljerade 3D-modeller kan det underlätta för dig att få erforderliga tillstånd och det förenklar också kontakten med myndigheter. Den här tjänsten är kostnadsfri för kunder som beställer vårt kompletta tjänstepaket.

View Gallery